Folders verspreiden

Heeft u wat tijd over en wilt u een leuk zakcentje bijverdienen? Dan is folders verspreiden wellicht wat voor u? 

Eigen tijd indelen

Het grote voordeel van dit werk is dat u uw eigen tijd in kunt delen. U kunt dit werk doen op een tijdstip waarop het u het beste uit komt. U hoeft dus niet op een bepaald tijdstip op het werk te zijn (zoals met een andere baan), maar u kunt eerst rustig uw eigen dingen doen en als u eerst nog een extra kopje koffie wilt drinken, dan is dat mogelijk. Ook kunt u tussendoor even een paar uurtjes stoppen en bijvoorbeeld 's avonds weer verder gaan. Dit is heel erg fijn als het bijvoorbeeld een warme zomerse dag is, dan kunt u voor de warmte beginnen met het verspreiden van de folders. Op het warmste moment van de dag kunt u verkoeling (thuis of bij het zwembad) opzoeken en 's avonds kunt u dan fijn weer verder.

Eigen buurt

Het is ook een groot voordeel dat u dit werk in uw eigen buurt / omgeving kunt doen. Hierdoor heeft u de (nagenoeg) geen reistijd en kunt u bij wijze van spreken beginnen met werken bij uw buren. Het is ook handig dat u in een bekende buurt werkt, u hoeft zo niet te zoeken naar de juiste bezorgadressen.

Bezorging

De folders worden bij u thuis in pakketten afgeleverd. U hoeft deze dus niet zelf op te halen.

Folders vouwen

Bij sommige bedrijven zijn de folders zelfs al gesorteerd. Ze zijn dan per pakketje verpakt in een folie. Bij andere bedrijven moet u de folders eerst nog vouwen. U moet dan van elke folder een folder pakken en van al die lossen folders een pakketje maken. Dit is dus wel wat meer werk, maar u wordt daar ook voor betaald. 

Verdiensten

De verdiensten zijn afhankelijk van vele factoren: moet u de folders nog zelf vouwen of krijgt u deze aangeleverd in kant en klare folies. Hoeveel pakketjes folders bezorg je. Hoe meer je er bezorgd hoe meer je verdient. 

Stickers

Er zijn ook huishoudens die geen reclamefolders wensen te ontvangen. Zij hebben dan een sticker op hun brievenbus geplakt. Hier moet de bezorger dus wel op letten.

Jongeren

Folders verspreiden is iets wat veel jongeren doen, omdat zij dit goed kunnen combineren met hun schoolwerk. Maar je ziet ook regelmatig dat oudere mensen dit doen, dan hebben ze wat werk om handen en ze verdienen er ook nog iets extra's mee. 

Dus wilt u iets extra's verdienen? Neem dan contact op met de verspreider binnen uw regio. En wellicht kunt u dan binnenkort ook beginnen met het verdienen van een leuk zakcentje. Veel werkplezier!

P.S. Bent u als ondernemer of zaakwaarnemer op zoek naar een bedrijf dat uw folders kan verspreiden, neem dan contact op met JOH van de Kamp BV

Over ons

Blog over logistiek en logistieke systemen

Welkom op dé blog voor logistieke systemen. De man achter deze blog ben ik, Friso, alweer 46 jaar oud en een passie voor logistiek. Na twintig jaar op de vrachtwagen gezeten te hebben en heel Europa rondgereden te hebben, startte ik achter het bureau van een logistiek bedrijf. Hier haal ik veel plezier uit, maar mis een beetje mijn eigen creativiteit. Daarom is deze blog ontstaan. Op deze blog vertel ik alles over logistieke systemen, de laatste trends en de nieuwste technologieën. Daarnaast deel ik hier ook mijn ervaringen uit het vak, reisverhalen kun je hier bijvoorbeeld ook vinden. Leuk dat je komt kijken op mijn blog en veel leesplezier.

Zoeken

Categorieën

Recente artikelen

27 maart 2018
Informatie verschillende soorten karton In dit blogartikel wil ik je graag uitleggen welk nut golfkartonnen verpakkingen van AMC packaging hebben. Voo

26 juni 2017
Heeft u wat tijd over en wilt u een leuk zakcentje bijverdienen? Dan is folders verspreiden wellicht wat voor u?  Eigen tijd indelen Het grote v